За нас

Здравейте, благодарим Ви, че отделяте от времето си, за да прочетете „за нас“! Искаме да разкажем за себе си, за да бъдем по-близо до Вас! Нашият онлайн магазин създадохме в средата на 2021 година, до този момент наша основна дейност е била търговия на едро, като имаме изградена партньорска мрежа от магазини в цялата страна, също и такава в Гърция, предимно в Солун и Атина.

 

В началото бяхме направили опростена платформа, на която качвахме моделите, за да могат нашите партньори с физически обекти (магазини), по-удобно да виждат моделите, информацията за всеки един продукт и лесно да правят своите поръчки. Първата ни клиентка на дребно беше от Варна, която случайно беше попаднала на нашата платформа, не рекламирахме по това време, беше харесала модели и искаше да поръча, а ние нямахме готов и разработен модел на онлайн магазин....и така, тази клиентка всъщност даде началото на нашият онлайн магазин, за което сме и много благодарни ❤️

 

Над 15 години се занимаваме на едро и с внос и продажба на платове и материали за шивашката промишленост, и няма да крием, че наша страст са качествените материи, и това е първото, което търсим във всяко изделие, след това, разбира се, са дизайна и изработката, които не са по-малко важни. Концепцията ни е да работим с материали основно от Италия и Испания, имаме клиенти, както в България, така и в почти всички страни в Централна и Източна Европа – Унгария, Чехия, Полша, Литва, Латвия, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Естония и т.н.

 

Изборът на модели е следствие на дългогодишен опит, като се стремим да предлагаме възможно най-качествени продукти, да познаваме технологията на изработка и материите, които се използват. 

 

Всички предлагани изделия в нашият магазин са лично подбрани и произведени единствено с материи от Европейски производители, отговарят на всички съвременни изисквания за дишащи материи, антибактериални, да са леки, меки, и приятни на допир! Това е важно, защото бельото е това, което се докосва най-близо до тялото!

 

Гарантираме за високото качество на материи и изработка за всеки един продукт в магазина!

 

При нас може да разчитате на:

 

- Бърза доставка до 1-2 работни дни

- Безплатна доставка при поръчка над 59.90 лв. до офис на Спиди

- Безплатно и безпроблемно връщане до 30 дни, без попълване на формуляри, посочване на причини и т.н.

- Възстановяване на сумите по върнати продукти веднага по банков път

- Най-добри цени - Ако в друг легитимен онлайн магазин, намерите продукт предлаган от нас, с по-ниска цена, изпратете ни линк с този продукт и ние веднага ще ви предложим отстъпка в размер на 20% от тази цена.

- Високо качество на материи и изработка на всеки един продукт

- Бърза и лесна комуникация

- Различни методи на сигурно плащане

- Грижливо опакована поръчка

- Лично подбрани продукти

- Винаги решения в полза на клиента

 

Ако не сте доволни, след като получите Вашата поръчка, и не сме успели да предизвикаме удоволствие и усмивка, върнете ни безплатно и безпроблемно до 30 дни, защото нашата цел е да спечелим всеки един клиент с качество и коректност, това е нашето разбиране за работа и отношение!

 

Не приемаме единствено връщане на продукти на долна част на бельо, по хигиенични причини, и по този начин защитаваме всеки един от клиентите си. Но, ако не сте доволни, след като получите Вашата поръчка с бельо, по каквато и да е причина, обадете ни се или ни пишете, ще намерим решение!

 

Ценим клиентите си и се стремим винаги да сме коректни и открити, да гарантираме сигурно и безрисково пазаруване на качествени продукти.

 

0888 88 72 98

Viber chat 0888 88 72 98

 

Отзиви от клиенти

 

Поздрави от woow underwear

желаното бельо за теб

woow underwear - Магазин за луксозно дамско и мъжко бельо

woow underwear

Луксозни дамски нощници и бельо