За нас

Здравейте, благодарим Ви, че отделяте от времето си, за да прочетете „за нас“! Искаме да разкажем за себе си, за да бъдем по-близо до Вас! Нашият онлайн магазин създадохме в средата на 2021 година, до този момент наша основна дейност е била търговия на едро, като имаме изградена партньорска мрежа от магазини в цялата страна, също и такава в Гърция, предимно в Солун и Атина.

 

В началото бяхме направили опростена платформа, на която качвахме моделите, за да могат нашите партньори с физически обекти (магазини), по-удобно да виждат моделите, информацията за всеки един продукт и лесно да правят своите поръчки. Първата ни клиентка на дребно беше от Варна, която случайно беше попаднала на нашата платформа, не рекламирахме по това време, беше харесала модели и искаше да поръча, а ние нямахме готов и разработен модел на онлайн магазин....и така, тази клиентка всъщност даде началото на нашият онлайн магазин, за което сме и много благодарни ❤️

 

Над 15 години се занимаваме на едро и с внос и продажба на платове и материали за шивашката промишленост, и няма да крием, че наша страст са качествените материи, и това е първото, което търсим във всяко изделие, след това, разбира се, са дизайна и изработката, които не са по-малко важни. Концепцията ни е да работим с материали основно от Италия и Испания, имаме клиенти, както в България, така и в почти всички страни в Централна и Източна Европа – Унгария, Чехия, Полша, Литва, Латвия, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Естония и т.н.

 

Изборът на модели е следствие на дългогодишен опит, като се стремим да предлагаме възможно най-качествени продукти, да познаваме технологията на изработка и материите, които се използват. 

 

Всички предлагани изделия в нашият магазин са лично подбрани и произведени единствено с материи от Европейски производители, отговарят на всички съвременни изисквания за дишащи материи, антибактериални, да са леки, меки, и приятни на допир! Това е важно, защото бельото е това, което се докосва най-близо до тялото!

 

Гарантираме за високото качество на материи и изработка за всеки един продукт в магазина!

 

При нас може да разчитате на:

 

- Бърза доставка до 1-2 работни дни

- Безплатна доставка при поръчка над 59.90 лв. до офис на Спиди

- Безплатно и безпроблемно връщане до 30 дни, без попълване на формуляри, посочване на причини и т.н.

- Възстановяване на сумите по върнати продукти веднага по банков път

- Най-добри цени - Ако в друг легитимен онлайн магазин, намерите продукт предлаган от нас, с по-ниска цена, изпратете ни линк с този продукт и ние веднага ще ви предложим отстъпка в размер на 20% от тази цена.

- Високо качество на материи и изработка на всеки един продукт

- Бърза и лесна комуникация

- Различни методи на сигурно плащане

- Грижливо опакована поръчка

- Лично подбрани продукти

- Винаги решения в полза на клиента

 

Ако не сте доволни, след като получите Вашата поръчка, и не сме успели да предизвикаме удоволствие и усмивка, върнете ни безплатно и безпроблемно до 30 дни, защото нашата цел е да спечелим всеки един клиент с качество и коректност, това е нашето разбиране за работа и отношение!

 

Не приемаме единствено връщане на продукти на долна част на бельо, по хигиенични причини, и по този начин защитаваме всеки един от клиентите си. Но, ако не сте доволни, след като получите Вашата поръчка с бельо, по каквато и да е причина, обадете ни се или ни пишете, ще намерим решение!

 

Ценим клиентите си и се стремим винаги да сме коректни и открити, да гарантираме сигурно и безрисково пазаруване на качествени продукти.

 

0888 88 72 98

Viber chat 0888 88 72 98

 

Отзиви от клиенти

 

Поздрави от woow underwear

 

желаното бельо за теб

За нас

woow underwear

Луксозни дамски нощници и бельо