Общи условия за ползване

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между WOOW-UNDERWEAR.COM от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин woow-underwear.com

woow underwear има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в него.

 

ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА


"ММ Глобал трейд" ЕООД е дружество със седалище и адрес на управление гр.София, ул. Боян Магесник 8 и идентификационен номер 206409671.Можете да се свържете с woow underwear на телефон 0888887298 или на имейл адрес woow@woow-underwear.com  
ПОРЪЧКА
Активирането на поръчката на определен продукт става с натискането на бутона" добави в количката". Финализирането на поръчката се извършва след попълване на данни за контакт и адрес за доставка.

В страницата на всеки продукт е посочена цената, описание на продукта и допълнителна информация. Всички посочени в сайта цени са в лева и с включен ДДС.

 

Работно време

Работно време на онлайн магазина е Понеделник - Събота 9.30-18.00ч.

За връзка с нас: 0888887298, woow@woow-underwear.com

 

ДОСТАВКА


Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, до посочен от клиента адрес или до офис на куриерската фирма.

Срок за изпращане на стоката 1-2 работни дни, доставката е според зоните и графика на куриерската компания в зависимост от населеното място.

Доставките от куриер се извършват в рамките на работния ден.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Цени на доставка: до офис на Спиди - 4.00 лева, до врата на клиент със Спиди - 5.50 лева

Цени на доставка с Еконт се определят по време на поръчка по тарифа на куриера

опция " отвори преди плащане"

Безплатна доставка при поръчка над 59.90 лева до офис на Спиди!!!

Цените са крайни за всеки клиент, добавка има, ако клиента желае доставка до адрес с фиксиран час, според условията на куриерската фирма за тази услуга.

 

ПЛАЩАНЕ


1. Плащането се извършва в брой с наложен платеж при получаване на поръчката. Изисквайте от куриера Вашата разписка за пощенски паричен превод. Разписката се прилага ,вместо касов бон. Законово основание за услугата е наредба N: H-18 от 2006 г.,чл.3 за "Регистриране и отчитане на направените продажби". 

2. Плащане с дебитна/кредитна карта 3-D Secure - 100% сигурно плащане посредством 3-D Secure и SSL сертификат за защита на данни

3. С отложено плащане до 30 дни без оскъпяване с New Pay, вижте повече тук

4. По банков път - когато клиент желае да направи плащане по банков път, стоката се изпраща до два - три работни дни след постъпване  на плащането във фирмената ни сметка. 

 

Фактура се издава в 5 (пет) дневен срок от плащането, съгласно ЗДДС.

данни и основание за плащане по банков път:

Име на банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Име на бенефициент: ММ Глобал трейд ЕООД

Beneficiary address: София, ул. Боян Магесник 8

Сметка номер: IBAN: BG50UNCR70001524321093

BIC: 1524321093

Банковите такси трябва да се заплатят от клиента.

* Моля, в нареждането за превод, в поле " основание", попълнете номера на поръчката!

 

БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 30 ДНИ

 

Можете да върнете продукт безпроблемно и безплатно, в състоянието, в което е получен - придружен с оригиналната опаковка и всички етикети, с които е доставен.

 

Преди това е добре да ни информирате за своето намерение за връщане на закупените артикули, като ни пишете на email: woow@woow-underwear.com , като посочите Ваша банкова сметка, по която да извършим възстановяването на сумата в рамките на 2-3 работни дни от датата на получаване на върнатия продукт. Може и да ни се обадите на 0888 88 72 98 или пишете на Viber chat 0888 88 72 98.

 

Трябва да върнете за наша сметка продуктите не по-късно от 30 дни след деня на доставка с куриерска фирма Спиди до офис на куриера - гр. СОФИЯ кв. РЕДУТА ул. ВЕЛЧО АТАНАСОВ No 24, до поискване, като посочите име на фирма:

ММ Глобал трейд ЕООД и телефонен номер 0888 88 72 98.

 

* Не се приема връщане на долна част на бельо - бикини, бразилиани, прашки, боксерки, по хигиенични причини!

 

* Но ако имате проблем с поръчка на долна част на бельо, обадете ни се на 0888 88 72 98, винаги ще намерим решение в полза на клиента!

 

ЗАКОНОВА ГАРАНЦИЯ


woow underwear отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката, дори и да не е знаел за несъответствието. Търговска гаранция е всяко задължение, поето от търговеца или производителя към потребителя в допълнение към неговото задължение по този закон да осигури съответствие на стоката с договора за продажба, да възстанови заплатената сума или да замени или поправи стоката, или да предостави друг вид обслужване, свързано със стоката, когато тя не отговаря на спецификациите или евентуално на други изисквания, несвързани със съответствието на стоката с договора за продажба, посочени в заявлението за предоставяне на търговска гаранция или в съответната реклама, направена в момента на сключване или преди сключване на договора.